Hlavní obsah
Článek

Delší dobu se spekuluje o tom, že vztah Jiřího Krampol (85) a Zuzany Bubílková (68) přerůstá z pracovní roviny do té partnerské.

Se svým prvním manželem se Bubílková rozvedla poté, co v roce 1982 emigroval, a je tak bez závazků. Krampol se stal loni v srpnu vdovcem, když náhle zemřela jeho žena Hanička.

Moderátorku a herce spojuje práce, na níž se domluvili během soustředění soutěže Muž roku v Tunisku. Mají spolu pořad a píší knihu. „Jsme kamarádi. Rozumíme si, nevím, co se vyvine,“ řekla Super.cz Bubílková.

Zuzana Bubílková o vztahu s Jiřím Krampolem

S Krampolem je v téměř denním kontaktu. „Vysíláme společný pořad na jedné hudební televizi. Každý den točíme jeden díl. Píšeme knihu a rádi bychom spolu dělali společná vystoupení. To se odkládá na neurčito, dokud se tahle podivná situace neuklidní,“ říká.

Oblíbená komička ale zatím není připravená na velké životní změny a k oltáři se na prahu sedmdesátky nechystá. „Nemám žádnou ambici se vdávat,“ smála se.

Paní Zuzana žije řadu let sama ve svém bytě a na společné bydlení s mužem také nemá zatím ani pomyšlení. „Jsme už ve věku, kdy každý potřebuje své soukromí. Společné stěhování se nekoná. Jsem ráda ve svém pelíšku, ráda jsem ve svých starých teplácích, což bych před druhým člověkem považovala za nevhodné,“ mávla rukou Zuzana Bubílková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám