Hlavní obsah
Článek

Režisér Tomáš Magnusek dokončil film Stáří není pro sraby, kde se objevuje Jiří Krampol (85), Luděk Sobota, Jan Přeučil (87) a Ladislav Frej (82) a sekundují jim například Martin Dejdar (59) nebo Eva Burešová (30) a objeví se zde i Gabriela Gášpárová (22). Ve filmu si zahrál i legendární závodník Emerson Fittipaldi.

Práce na snímku je bohužel spojená se smutnými náhodami. Během natáčení a krátce po něm přišli dva hlavní představitelé, Jiří Krampol a Ladislav Frej, o své životní partnerky.

„Děsivé bylo to, že Jirka točil pohřeb té své filmové ženy. Moc nevěřím na to, že by si to nějak přivolal, i když někteří kolegové jo," řekl Super.cz Magnusek. „A co se týče Ládi Freje, je to smutné, velmi smutné. My jsme o tom spolu párkrát hovořili, Láďa je taky prima,“ uvedl v rozhovoru pro Face to Face na televizi Seznam.

Film je opředen ještě dalším neštěstím. Magnusek původně uvažoval o jedné roli pro Karla Gotta (†80). Nabídka prý kdysi padla, ale bez zvláštní odezvy, zřejmě z důvodu zpěvákova onemocnění. Pak ji měl hrát Josef Laufer (84), který bohužel dlouhodobě leží v nemocnici.

Reklama

Další články

Načítám