Hlavní obsah
Článek

Že tihle dva vytvoří společný projekt, by asi nikdo nečekal. Herec Milan Enčev, jehož známe ze seriálu Slunečná, a známý imitátor Petr Jablonský, se dali dohromady v Divadle Radka Brzobohatého, kde oba účinkují.

Na jeho jeviště nás také v době nouzového stavu pozvali na natáčení svojí talk show Povídavá podívaná a jako první hosty si pozvali Lucii Vondráčkovou (44) a Jiřího Krampola (85). "Byl to Milanův nápad, každý jsme trochu jiný, a tak se doplňujeme. Jde o formu, kdy jsou dva moderátoři a jeden host. Já jsem tady spíš za takového intelektuála a kolega je za hlas lidu, takže máme rozdělené role, " vysvětlil Super.cz koncept Petr Jablonský.

"Důvod byl ten, že už jsem se doma strašně nudil, a ještě jsem vymyslel, že bych u toho mohl jíst, a tak aspoň ušetřím za jídlo doma," smál se Milan Enčev. Ten si ovšem na rozdíl od kolegů nemusí na práci stěžovat. Kromě Slunečné natáčí v České televizi Devadesátky a také seriál Ombudsman. "Takže se trochu rouhám, ale aspoň jako hosty můžeme pozvat kolegy, kteří jsou na tom hůř a u nás se najedí," přiznal s humorem.

Výsledek jejich společného snažení bude k vidění už tuto sobotu v podvečer na internetu, také na sociálních sítích obou protagonistů. "Máme i lehké lano do České televize, kam to půjde na radu a možná nás dají na nějakou jejich síť," doplnil Petr Jablonský.

Reklama

Další články

Načítám