Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední roky Hanky Krampolové (†59) nebyly vůbec jednoduché. Manželka Jiřího Krampola (85) bojovala hned s několika zdravotními problémy. K četným zlomeninám, které přišly v průběhu posledních let, se trápila se závislostí na lécích a cigaretách. S pomocí manžela a lékařů v psychiatrické léčebně v Bohnicích se snažila ze všeho dostat.

Jak sama již v minulosti přiznala, počátky jejích problémů byly zakořeněné v tragédii, kterou si manželé před lety prošli. „Moje problémy odstartoval potrat. Nebýt ho, mám dnes už sedmnáctiletou holčičku,“ svěřila se Super.cz před sedmi lety Hanka. Se vzpomínkou na těžké období, kdy přišla o miminko, bojovala celý život.

„S Jirkou jsem si moc přála dítě. Dlouho jsme se o něj pokoušeli a nedařilo se. Nakonec jsem v pětatřiceti letech otěhotněla, ale dopadlo to bohužel strašně,“ svěřila tehdy Hanka s tím, že v sedmém měsíci chtěli lékaři z plodové vody zjistit, zda bude miminko zdravé.

Zatímco dnes po takovém zákroku zůstávají nastávající maminky v lékařské péči, Krampolovou pustili lékaři domů. „Odjela jsem k mámě, udělalo se mi u ní špatně a praskla mi plodová voda. Maminka volala záchranku, jenže v nemocnici si mě týden nevšímali, a to ani poté, co jsem je po nějaké době pobytu upozornila, že už tři dny necítím pohyby,“ svěřila před lety Hanka.

Následně se jí udělalo špatně, a až tehdy lékaři vyvolali porod. „Bohužel na svět přišla mrtvá holčička. Když jsem se ptala, co s ní bude, odpověděli mi, že půjde na pitevnu,“ prozradila Krampolová, která před lety nosila týden mrtvé dítě.

Jak následně přiznala, její problémy vznikly kvůli tomuto nešťastnému zážitku. „Uvědomuji si, že moje průšvihy, třeba ty po smrti maminky, sice doprovázely alkohol a prášky, takže jsem byla v jednu chvíli horší než Bartošová, ale odstartovalo to už tehdy tím nejhorším zážitkem v mém životě. Od té doby jsem labilnější,“ dodala ve své intimní zpovědi pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám