Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) prožívá velmi těžké chvíle. V pondělí vpodvečer nečekaně zemřela jeho milovaná žena Hanka Krampolová (†59). Příčinou smrti byl zřejmě prasklý vřed a krvácení.

„Držel jsem ji v náručí, bylo to absolutně nečekané. Hanička na tom v poslední době byla mnohem lépe. Praskl jí vřed a zemřela na krvácení traktu. Volal jsem jí sanitku, ale už nebylo možné Haničce pomoct,“ řekl Super.cz Krampol.

Jeho žena skonala doma, po šesté hodině večerní.

Hanka Krampolová poslední roky bojovala se závislostí na lécích a cigaretách. V dubnu byla po čtvrt roce propuštěna z psychiatrické léčebny v Bohnicích a podle Krampola léčba zabrala, ale v léčebně si pobyla déle kvůli zlomenině stydké kosti.

Zdravotní potíže ji provázely i v minulosti. Loni po kolapsech skončila celkem třikrát v nemocnici, zkolabovala i během dovolené v Tunisku.

Poté se jí, jak uvedl Krampol, začalo dařit lépe. Ještě v červnu se objevila po boku manžela ve společnosti a vypadala velmi dobře. Její smrt tak byla jak pro manžela Jiřího, tak pro blízké a kamarády ranou z čistého nebe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám