Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hana Krampolová (†59), manželka herce Jiřího Krampola (85), v pondělí večer náhle zemřela. Informaci Super.cz potvrdil blízký spolupracovník Jiřího Krampola a fotograf Miloš Schmiedberger.

Smutnou zprávu o smrti Hany Krampolové sdílel na sociální síti také rodinný známý Jiří Marek. „Před chvílí volal Jirka, že Hanka o půl šesté večer náhle doma zemřela. Je nám to všem moc líto, moc se těšila na společnou dovolenou od půlky srpna na zámku Valeč, kde chtěla posílit chatrné zdraví. Sbohem, Haničko, měli jsme tě rádi,“ napsal.

Podle informací Super.cz zemřela svému manželovi v náručí.

Hanka Krampolová poslední roky bojovala se závislostí na lécích a cigaretách. V dubnu byla po čtvrt roce propuštěna z psychiatrické léčebny v Bohnicích a podle Krampola léčba zabrala, ale v léčebně si pobyla déle kvůli zlomenině stydké kosti. Zranění a kolapsy ji ostatně provázely i v minulosti. Loni po kolapsech skončila celkem třikrát v nemocnici, dokonce zkolabovala během dovolené v Tunisku.

Ještě v červnu se přitom objevila po boku manžela ve společnosti, kde vypadala velmi dobře. Hana Krampolová byla čtvrtou manželkou Jiřího Krampola. Žili spolu 27 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám