Hlavní obsah
Článek

Už od května Jiří Krampol (85) natáčí film Stáří není pro sraby a s prací po boku svých hereckých kolegů a pod režisérskou taktovkou Tomáše Magnuska je spokojený. Jako bonus si užil to, že se mohl díky společnému natáčecímu dnu posadit do motokáry s legendárním závodníkem Emersonem Fittipaldim.

"Bylo to milé překvapení. Je to příjemný člověk a potvrzuje jednu věc, že když někdo v životě opravdu něčeho dosáhl, tak je naprosto normální a skromný a žádný vůl. A projet se s ním bylo úžasný, ty zatáčky řezal na milimetry přesně. Je vidět, že to umí," pochvaloval si herec.

Sám už roky za volant neusedl, i když řidičský průkaz prý pořád má. "Měli jsme dokonce dvě auta, jednoho džípa, se kterým jsem jezdil já, a takovou malou prašivku, se kterým jezdila žena, ale ta kvůli zmrzačenému rameni už řídit nemůže vůbec. Je invalida. A na co bych já měl auto, když bydlíme v centru? Na kšefty mě dovezou, někam se dobelhám a když někam potřebuju, vezmu si taxíka. Zjistil jsem, že se to vyplatí," míní Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám