Hlavní obsah
Článek

Od loňského trapasu na velkolepých 80. narozeninách Jiřího Krampola (85) už Luděk Sobota (76) seká jenom latinu. Tentokrát s rodinou slavil hned dvojité narozeniny a zároveň významné výročí. Na oslavě nechyběla ani Dáda Patrasová (67), která se šla nejspíš odreagovat od slovní přestřelky o nesvéprávnosti mezi ní a jejím manželem Felixem Slováčkem (80).

Zatímco vloni se hrdinka dětských srdcí usilovně bránila hercově neodbytné ručce šmátralce, teď se mu bez obav sama vrhala do náruče a ochotně s ním pózovala před fotografy. Herec ale neměl sebemenší vedlejší úmysly a věnoval se jen své manželce Adrieně, s níž slavil nejen její 58. narozeniny, ale i 38. výročí svatby.

Že si ji za její trpělivost velmi váží pak přede všemi dokázal darovanou kyticí a něžným polibkem. „My se s Adinou moc nevytáčíme, nedohadujeme se. V začátku manželství mi Adina zakázala, abych se všímal ostatních ženských, tak to poctivě dodržuji. A když si náhodou všimnu, tak jí to neříkám a je klid,“ prozradil herec.

„Už jsme na sebe zvyklí, známe svoje pozitivní i negativní vlastnosti a vyhnout se nějaké domácí bouřce je docela snadné,“ vysvětlovala také Adriena, která snad díky své trpělivosti nosí svatozář.

Reklama

Další články

Načítám