Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od letošního února bojuje Hana Krampolová (†59) s vleklými zdravotními problémy. Jiří Krampol (85) se snaží být své manželce v jednom z nejsložitějších období v životě oporou. O třiadvacet let starší herec a bavič ale někdy sám musí bojovat s nedostatkem sil.

Krampol je na svůj věk stále v dobré fyzické kondici, dvakrát týdně chodí cvičit a plavat. Teď, když je odloučený od manželky, ale u něj občas zapracuje psychika.

„Manželku chodím navštěvovat, ale lékaři nedoporučují příliš časté návštěvy. Musí se dát dohromady a soustředit se na léčbu,” říká Jiří. Z toho důvodu se snaží pracující důchodce stále zaměstnávat. „Samozřejmě, že mi je bez Haničky smutno. Musím si zvykat. Snažím se být s kamarádama, sportuju, čtu si, jezdím na výlety. Snažím se být aktivní úměrně svému věku,” říká Krampol.

Známý herec měl už v tuto dobu natáčet film s pracovním názvem Plavčík, kde se měl původně objevit po boku Karla Gotta, kterého nahradil Josef Laufer. „Na film prý nejsou peníze, a tak se to odkládá,” krčí rameny Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám