Hlavní obsah
Článek

Nebyl to úplně ideální začátek vysněné dovolené. Jiří Krampol (85) s manželkou Hanou a Dáda Patrasová (67) se těšili na vysněnou dovolenou, ale její začátek neproběhl úplně v pohodě. Dáda je na antibioticích, Jiří zase kvůli problémům s kolenem musel na letišti spočinout na invalidním vozíku.

Manželský pár byl společně s Dádou a dalšími známými tvářemi pozván na soustředění pánské soutěže krásy Muž roku, které probíhá v hotelu v tuniském městě Sousse. "Už roky jsme spolu nikde nebyli. Musím si nakoupit nové oblečení, nic k moři nemám," těšila se Hana Krampolová (†59), která se po hospitalizaci kvůli závažným zdravotním problémům cítí už mnohem lépe. "Jen v plavkách bych se ale nerada fotila. Pořád jsem hrozně hubená," řekla Super.cz.

Její manžel Jiří Krampol je sice plný elánu, ale zase ho trápí problémy s kolenem. "Musel jsem přestat hrát i svůj oblíbený tenis a přiznám se, že i do fitka jezdím taxíkem," svěřil herec, který nechává bolavé končetině odpočinout i na letišti. Místo aby se vlekl s kufry, produkce akce mu zařídila vozík, s jehož pomocí mu byly přesuny na letišti mnohem příjemnější.

Dádu Patrasovou pro změnu sklátila viróza. Doma kvůli tomu ale nezůstala. "Mám třídenní antibiotika a věřím, že mi bude hodně rychle zase fajn. Chci si užít příjemnou společnost," doplnila herečka a zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám