Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se odvážil mezi lidi. Herec Jiří Pomeje (†54), který se donedávna urputně schovával před veřejností, vyrazil po léčbě rakoviny poprvé do společnosti. Spolu se svým kamarádem a mecenášem Pavlem Páskem, který mu v je v těžkých chvílích a po rozchodu s manželkou Andreou (35) po boku, si nenechal ujít 1. narozeniny casina ve Vestci.

„Dorazil jsem s Pavlem, byl jsem také pozvaný, tak jsem si řekl, že půjdu s ním,“ svěřil herec, který přišel na akci s odhaleným krkem a nedělalo mu problém ukázat přítomným svého slavíka, se kterým se snaží po operaci a ztrátě hrtanu sžít.

„Jsem ve společnosti po dlouhé době, myslím, že tak po roce, je to zvláštní pocit,“ svěřil Super.cz Pomeje. Než se v casinu rozkoukal, postával vedle svého kamaráda a příliš vesele se netvářil. Vše se změnilo, když u jednoho ze stolů uviděl své kamarády z branže. Setkání s Jiřím Krampolem (85) Pomejemu udělalo viditelně velkou radost a kamarádka Dáda Patrasová (67) u přivítání nelenila a vlepila herci velkou pusu.

Na večírku se ale herec příliš dlouho nezdržel. Podle svých slov snaží totiž alkoholu vyhýbat. „Přestal jsem pít tvrdý alkohol i víno. Občas si dám pivo,“ tvrdí Jirka, který se při odchodu zastavil na chvíli na baru. Zda si dal jen colu, nebo něco tvrdšího, ví ale jen o sám.

Reklama

Další články

Načítám