Hlavní obsah
Článek

Na oslavě životního jubilea Jiřího Krampola (85) (80. narozeniny slavil o měsíc dříve) se pěkně rozvášnil jeho velmi dobrý kamarád Luděk Sobota (75). Ten se během večera náramně bavil a v dámské společnosti se cítil jako ryba ve vodě.

Obzvlášť když se na oslavě po delší době viděl s Dádou Patrasovou (67). Filmový Koudelka z Jáchyme, hoď ho do stroje! v tu chvíli neudržel své pudy na uzdě a lačně se na Dádu vrhnul. Nejprve ji políbil a později osahával na noze a neustále se k ní tulil.

Soudě podle výrazu královny dětských srdcí, nebyla Dáda ze Sobotovy náklonnosti příliš nadšena. Rozvernému bavičovi přitom vůbec nevadilo, že hned vedle něj sedí jeho manželka Adina Sobotová.

Ta už je ovšem na leccos zvyklá a moc dobře ví, že svého manžela už asi nikdy nezmění. Luděk Sobota tak byl za Don Juana číslo jedna.

Další pozvaný host, stále ještě manžel Dády Patrasové Felix Slováček (80), se totiž z oslavy omluvil, protože se teprve ráno vrátil z Řecka, kde byl na dovolené s mladší přítelkyní Lucií Gelemovou (41).

A přesně na této dovolené vznikl i bizarní snímek Felixe v plavkách s klečící Gelemovou, který se dočkal mnoha vtipných parodií. K snímku se pro Super.cz vyjádřila i samotná Patrasová.

Co říkáte na chování Luďka Soboty?
Je vidět, že je pořád ve formě, jen ať si užívá
51,2 %
Je to nechutné, chová se strašně
33,3 %
Chudák manželka, je to ostuda
15,5 %
Celkem hlasovalo 1447 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám