Hlavní obsah
Článek

Večírek k osmdesátinám Jiřího Krampola (85), které oficiálně slaví 11. července, si vedle mnoha dalších známých tváří nemohla nechat ujít ani Dáda Patrasová (67). Nejdříve měl oslavenci na jeho party zahrát také její manžel Felix Slováček (80). Na oslavu chtěl ale místo své stále ještě ženy dorazit s milenkou Lucie Gelemovou (41), to se však Krampolovi příliš nelíbilo.

Do pražského Rudolfina, kde party probíhala, tak dorazila pouze herečka, zato ve skvělé náladě a v bílých krajkových šatech, ve kterých jí to náramně slušelo. „Jirkovi bych chtěla popřát samozřejmě hodně zdraví, spoustu energie do dalších let a určitě nějakou pěknou roli,“ prozradila Dáda, která herci donesla obraz a parfém a prozradila, proč Felix nedorazil.

„On se dnes vrátil z dovolené v Řecku a byl celé odpoledne doma. My jsme se nedomlouvali, že bychom sem šli společně, to v žádném případě, a jak je vidět, asi mu nebylo dovoleno, aby sem přišel,“ řekla se smíchem Dáda, které v posledních dnech, stejně jako mnoha dalším, neunikala odvážná fotografie Slováčka s klečící Gelemovou u bazénu.

Viděla jsem fotografii a viděla jsem i ty parodie. Co na to říct, je to smutné,“ svěřila Patrasová s tím, že si myslí, že je opravdu nedůstojné, aby se Felix takto zvěčňoval.

Reklama

Další články

Načítám