Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Doufejme, že je to celé jen nedorozumění a manželka Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) opět nelítá v nějakém průšvihu! Redaktor Super.cz se jí ozval s tím, aby zjistil, jak se jí daří po propuštění z blázince, kde skončila kvůli kombinaci alkoholu a prášků, a dozvěděl se poměrně děsivé věci!

Hanka se nám nejprve chlubila tím, že se právě vrátila z procházky u židovských hřbitovů. S manželem totiž bydlí blízko Staroměstského náměstí v Praze a tam je k posvátnému místu místní židovské obce co by kamenem dohodil.

A pak radostně vyprávěla, že se s manželem těší do lázní. „Jedeme tam ve čtvrtek, přijede pro nás auto a odveze nás tam. Je fajn, že tam budeme moci mít i pejska. Budeme tam mít procedury na pohybová ústrojí,“ tvrdila nám.

Za pár desítek sekund bylo vše jinak. „Jdu zrovna z procedury a půjdu se projít do parku. Je to tu v lázních krásné,“ překvapila nás najednou tím, jak úplně obrátila.

Když jsme ji upozornili na to, že před malou chvílí tvrdila, že byla doma, odmítla to. „V Praze už nejsme. Jsme v lázních již od pondělí. Jsme tu na deset dní,“ dodala.

Snad se opravdu umí teleportovat, což by vše vysvětlovalo, a nevrátila se k nějakým starým zlozvykům!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám