Hlavní obsah
Článek

Je ve věku, kdy mnoho jeho vrstevníků přemýšlí o krmení ptáčků v parku nebo o šetření peněz na vlastní poslední rozloučení. Herec Jiří Krampol (85) ale rok před osmdesátkou přemýšlí spíš nad tím, kolik kil ještě zvedne v posilovně a jaké pracovní nabídky odmítat dříve!

Jiří záviděníhodných devětasedmdesát oslavil v úterý a naštěstí v plné síle. Jestli by ale někdo čekal, že bylo mecheche v hospůdce, ten by se mýlil. Už dávno není kvartálním pijanem.

„Máme takovou partu v posilovně, scházíme se tu skoro každý všední den, cvičíme a klábosíme. Připil jsem sám sobě a popřál si všechno nejlepší,“ vtipkuje Krampol, který se snaží nevnímat starosti se svou manželkou.

A díky tomu, jak často cvičí, má figuru lepší než leckterý mladý kluk. Však jsme sami byli několikrát svědky toho, jak o generace mladší dívky obdivovaly jeho svaly.

Fitko je ale zábava, jinak je bavič a herec stále i pracovně v jednom kole. Objíždí republiku s pořadem pro seniory a kulturní střediska Stáří je stav mysli. Pořád má natřískané sály. Kromě toho nedávno dotočil zajímavý part pro VIP vraždy a chystá se na velký a zatím přísně tajný seriál, v němž má dostat nezanedbatelnou roli. „Cítím se výborně,“ dodal Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám