Hlavní obsah
Článek

Byla prý jen na prášcích. Do stavu, v němž se nacházela, ji údajně dostala kombinace léku proti bolesti a prášku na spaní, který jí ale dal její manžel Jiří Krampol (85). Hana Krampolová (†59) k nim podle svých slov sama přístup nemá.

Na přímou otázku deníku Blesk, zda kombinuje prášky s alkoholem, jak její muž tvrdil, ale opakovaně a rezolutně odpověděla, že ne. A to přestože Super.cz získal informaci, že měla mít v době přijetí do nemocnice přes čtyři promile alkoholu v krvi.

Co s ní tedy na psychiatrické klinice mají v plánu? „Detoxikujou mě. Čistí mě. Sami mi dávají prášky. Dopoledne jsou pak nějaké terapie,“ vysvětlila Hana, která se po týdnu na uzavřeném oddělení, kde je prý asi s dalšími 13 pacienty na pokoji, cítí dobře.

„Jen vypadám hrozně! Jsem nenamalovaná, v tričku a teplákách. Těším se, že mi Jirka přinese pyžamo,“ posteskla si. Pak prý se bude cítit hned líp. Jak dlouho v blázinci zůstane, teď není jisté. Zatím nesmí ani na vycházky a mobilní telefon smí používat jen v době osobního volna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám