Hlavní obsah
Článek

Byla to opravdu záchrana na poslední chvíli! V pátek 16. června se kvůli nekompromisnímu zásahu Jiřího Krampola (85) jeho manželka Hana Krampolová (†59) dostala do péče psychiatrů, nemohl se už dívat na to, jak se ohrožuje na životě. Máme podrobnosti!

„Odvezl jsem ji tam proto, že by jinak umřela. Už byla v bezvědomí. Teď ji pravidelně navštěvuju, její stav je momentálně bezvadný. Doma mě to bez ní samotného nebaví, snad se dá brzy dohromady,“ řekl Super.cz Jiří Krampol, který už dříve uvedl, že šlo o kombinaci alkoholu a prášků.

Podrobnosti k tomu, co přesně se jí stalo, sdělovat nechtěl, od jemu blízkého člověka jsme se ale dozvěděli šokující detaily!

„Jirka ji našel poté, co spolykala spoustu prášků a vypila hodně alkoholu. Nebyla při sobě. Naměřili jí čtyři promile alkoholu! To by porazilo i hromotluka, u takhle subtilní ženské je to skoro smrtelné. Míchala dohromady prášky na bolest nebo na spaní, ale zrovna tyhle pilulky jsou hrozné svinstvo, po nichž nesmí člověk vypít ani deci alkoholu. A ona si na to dala dva litry vína,“ řekl Super.cz velmi důvěryhodný zdroj.

Krampolovou by z psychiatrie mohli pustit do tří týdnů. Pokud by si nedala říci a pokračovala by v sebedestrukci, podle herce hrozí, že by ji do blázince tentokrát zavřeli až na dva roky.

Reklama

Další články

Načítám