Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Místo toho, aby si herec Jiří Krampol (85) užíval poklidného stáří, musí řešit jeden problém se svou manželkou za druhým! Hana Krampolová (†59) v posledních letech není ve své kůži, ztropila několik skandálů, sama o sobě v legraci mluvila jako o druhé Ivetě Bartošové. Nikdy se však neléčila. Až dosud, ale vlastně z donucení, jelikož se dostala do stavu, kdy už jí šlo o holý život!

„Stalo se to před několika týdny. Hanka na tom byla opravdu zle, tak jsem jí zařídil, aby se léčila na psychiatrii. Šlo tam o prášky a alkohol,“ potvrdil Super.cz Krampol s tím, že nyní se stav jeho ženy zlepšuje, a protože má jasnou hlavu, dobře se s ní povídá a nemá o ni už takový strach.

Když ji ale na psychiatrii v Praze na Karlově náměstí dovezli, zhrozili se, v jakém stavu byla. Krampolová je proto vedena jako pacientka, která nemůže podepsat reverz a odejít. „Pustí ji nejdřív za tři týdny. Je to lepší, než kdyby se dalo na sliby, pak se situace opakovala, a nakonec tam Haničku zavřeli na dva roky,“ konstatoval oblíbený herec, bavič a moderátor.

Ten si se ženou užil své. Léčba byla na pořadu dne už před lety, Krampolová ji sice slíbila, ale po vystřízlivění si hospitalizaci rozmyslela. Hvězda seriálu Malý pitaval z velkého města tak musela dál trpělivě snášet její rozmary, ke kterým se nakonec přidala i série zranění.

„Před nemocnicí teď pořád stepují paparazzi, ale dovnitř se naštěstí nedostanou. Teď je nejdůležitější, aby byla Hanička v klidu a dala se do pořádku,“ dodal Krampol, který za svou ženou přes všechny průšvihy dojemně stojí dál.

Tvrdí totiž, že s ním byla vždy v dobrém i ve zlém, a tak by od něj nebylo fér, aby ji opustil, když prožívá komplikované období. Může být něco větším projevem lásky?

Reklama

Další články

Načítám