Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konečně snad nebude mít čas myslet na hlouposti! To si určitě musí říkat herec Jiří Krampol (85), který i přes pokročilý věk dře jako kůň, zatímco jeho o dost mladší manželka Hana Krampolová (†59) je už skoro od revoluce ženou v domácnosti. To se teď má změnit.

„Hanka bude předsedkyně spolku na pomoc seniorům. Bude objíždět celou republiku a pomáhat ve složitých životních situacích. Když například na nějakého dědu neoprávněně nařídí exekuci, spolek mu zařídí bezplatnou právní pomoc. Jsem strašně rád, že si tuhle práci našla. Ani nevíte jak!“ řekl Super.cz Krampol. A moc dobře ví, o čem mluví.

Hanku poznal v době, kdy dělala v Semaforu prodavačku a uvaděčku. Tahle bývalá učitelka z mateřské školky mu po svatbě dělala účetnictví, i tohohle závazku se ale po čase zbavila a její jedinou starostí od té doby bylo, kdy jít s pejskem ven, kdy ke kadeřníkovi a podobně.

Časem se začala strašně nudit, přišlo popíjení, jeden čas i kleptomanie. Odnedávna má kvůli zranění částečný invalidní důchod.

Možnost uplatnění se v bohulibé činnosti berou oba jako spásu z nebe.

„Budu si muset koupit počítač a naučit se s internetem. Snad mi to půjde,“ těší se Krampolová na novou roli. Tak jen aby jí to vydrželo, předchozí plány na zaměstnání její znuděné duše totiž nevyšly podle původních představ.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám