Hlavní obsah
Článek

Hana Krampolová (†59), profesí to manželka známého baviče a herce Jiřího Krampola (85), má za sebou pár zdravotních peripetií (problémy s nohou a rukou) a kvůli tomu dostala dokonce invalidní důchod. Zatímco ona prý má práce nad hlavu s venčením pejska, její choť se snaží, seč mu síly stačí, vydělat na chod domácnosti. Chce, aby se žena jeho srdce měla dobře.

„Problémy mám pořád. Chodím cvičit, protože ruka už na operaci není, a kulhám, protože mi nohu nerozhýbali. Ale chodím líp než manžel. Ta zranění mám stále a dostala jsem na to invalidní důchod. Aspoň mám něco pro vnoučata,“ pochlubila se na křtu videoklipu Jarka Šimka On The Dance Floor.

Ta se prý s manželem vůbec nehádá, Krampol je prý vzhledem ke svému věku pohodář. A co Hanka dělá, když její manžílek jezdí vydělávat peníze na živobytí?

„Hodně si čtu. Snažím se sama něco dělat, však jsem na všechno sama, protože Jirka má jiné starosti. Uklízím, venčím pejska. Naštěstí on ještě vydělává,“ dodala radostně profesí bývalá učitelka z mateřské školky, která ale klasickou práci neměla už pěknou řádku let.

Hana Krampolová by podle vás měla
Užívat invalidního důchodu
6,8 %
Zastydět se a jít pracovat
87,9 %
Méně popíjet bílé víno
5,3 %
Celkem hlasovalo 13086 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám