Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na castingu k novému ročníku soutěže Muž roku, jejíž vyhlášení proběhne tradičně poslední srpnový víkend v Náchodě, jsme mezi porotci potkali moderátorku Zuzanu Bubílkovou (71). Protože jsme si dlouho nepovídali, témat k rozhovoru bylo dost.

Začali jsme u hodnocení přítomných mladých mužů. "Někteří tedy měli víc v hlavě než v tom fyzičnu. Ale našlo se pár opravdu skvělých kluků, takže bylo z čeho vybírat. Materiál dobrý, jsem spokojená," konstatovala, když rozebrala kvality uchazečů.

Museli jsme se zeptat i na to, zda má v plánu pokračovat v parodování známých osobností jako byly Lela Vémola (34), Radka Třeštíková (42) anebo Bára Basiková (61). "Teď se věnuji více politice, protože ta je asi výživnější. Něco jsem teď dělala k paní Holubové, o politiku je teď i větší zájem v médiích," vysvětlila a v našem videu si vzala na paškál jedno z prohlášení Markéty Pekarové Adamové a její cestu na Tchaj-wan.

Protože jsme ji nedávno zahlédli na premiéře filmu Bastardi 4, kde byl mezi hosty i její bývalý kolega a kamarád Jiří Krampol (85), chtěli jsme vědět, zda se mezi nimi neschyluje k usmíření. "Je to na bodu mrazu a už to ani jinak nebude. Na Slovensku ze mě málem udělali vražedkyni známých osobností. Ještě to dávali dohromady i s Miloslavem Šimkem. Nic proti němu nemám, přeju mu hodně zdraví, ale já rozhodně nebudu dělat první krok a ruku mu ke smíru nepodám. A on to podle mě taky neudělá," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám