Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již informovali, herečka Jana Štěpánková ve svých 84 letech podlehla komplikacím spojeným se zápalem plic, kvůli kterému byla od listopadu hospitalizována v pražské vinohradské nemocnici. Členka hereckého klanu zemřela již v úterý a rodina už uspořádala i pohřeb.

Fanoušci se tak mohou se svojí oblíbenou herečkou rozloučit už jen v myšlenkách, neproběhne ani žádný pietní akt v jejím domovském Divadle Na Vinohradech a i blízcí kolegové se o skonu Štěpánkové dozvěděli až z médií.

„Cože? Jana že je mrtvá? Co mi to povídáte za nesmysly?! To bych musela vědět, to je nějaká poplašná zpráva,“ řekla například Blesku Carmen Mayerová, která za Janu Štěpánkovou zaskakovala v době její nemoci v divadle Ungelt. A nebyla jediná.

Samotného posledního rozloučení v krematoriu v Motole se účastnila pouze nejbližší rodina herečky, syn Jan Dudek či bratr Petr Štěpánek s manželkou Zlatou Adamovskou (65). Z kolegů například Jiřina Bohdalová (92) nebo Jiří Dvořák (57).

Reklama

Další články

Načítám