Hlavní obsah
Článek

Podstatnou část hostů StarDance tvoří - jak jinak - příbuzní a přátelé účastníků tanečního klání. Fandit „naživo“ chodí rodiče, manželé a manželky, partneři a partnerky, děti, kolegové, sourozenci... Někteří dorazí jednou, jiní se v ateliéru objevují pravidelně. Druhý případ se týká i dcery Jiřího Dvořáka (57) Aničky. A na včerejším přenosu nechyběla ani hercova partnerka Jitka.

Dvořák je miláčkem televizních divaček, které víc než jeho taneční techniku oceňují charisma. Když je ještě podpoří mrknutím oka do kamery, jak ostatně činí už od začátku každé kolo, úspěch je zaručen. Efektním prvkem zakončil i sobotní slowfox, kterým s taneční partnerkou Lenkou Norou Návorkovou čtvrté kolo otevírali. „Ach, ten Jiří“, nese se pak internetem v komentářích...

Velkou podporu v manželovi má i Pavla Tomicová, herec Ondřej Malý chybí jen málokdy. Partnerky v zatím posledním kole fandily i Richardu Genzerovi a Michalu Necpálovi a Danielu Písařovicovou zase přišla podpořit kolegyně, moderátorka Jolana Voldánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám