Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V jejím případě na věku nezáleží. Dara Rolins (51) nepřestává provokovat nahotou ani pár měsíců před oslavou padesátých narozenin.

Popová diva prostřednictvím svého profilu na Instagramu vystavila černobílý snímek, na kterém její tělo kryjí jen ultra krátké džínové šortky a patinované kozačky ze stejného materiálu. Chirurgicky přifouknuté poprsí si zakrývá jen pravou paží.

Snímek má na svědomí jeden z jejích dvorních fotografů Lukáš Kimlička. Před ním se Dara stydět nemusela, neboť mají za sebou mnohem odvážnější focení, které proběhlo před dvěma lety pro magazín Grade na jejím oblíbeném ostrově Bali.

„Lukáš je můj kamarád. Navíc milovník vkusné nahoty, a to zejména té mužské," rozpovídala se zpěvačka na adresu autora snímků a dodala: „Spolupracovali jsme spolu nesčetněkrát na různých kampaních, editorialech v časopisech, dokonce mi točil i klip Pena a u druhého Zákon stál za celým konceptem mých proměn stylingu."

Bez nadsázky se dá konstatovat, že Dara Rolins je jediná československá hvězda, která svůj věk nemusí řešit a svým přístupem k životu, svému tělu a své popularitě se dá srovnávat třeba s nestárnoucí Jennifer Lopez (54). „Bude mi brzy padesát a já opravdu nevidím důvod, proč si to nepřiznat a netěšit se na to. Nenarazila jsem zatím na žádnou brzdu, při které bych si musela uvědomit, že stárnu. Mám pořád stejnou energii a chuť na všechno. Nepřišla jsem o smysl pro humor ani potřebu objevovat pořád něco nového, posouvat se. Navíc, světe, div se, mám stále stejné číslo kalhot," smála se na závěr našeho mini rozhovoru Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám