Hlavní obsah
Článek

Na televizní obrazovce pochopitelně musí působit seriózně. Moderátorka Veronika Petruchová je ale krásná žena, která si zaslouží čas od času vyměnit formální kostýmky a šaty za odvážnější modely. Sexy brunetu si vzal do parády módní návrhář Michael Kováčik, který s ní na focení nových portrétovaných snímků vytvořil zbrusu novou sexy image.

„Michalův styl je přímý, kreativní a líbí se mi. Věděla jsem, že když budu v jeho rukách, nemusím do ničeho zasahovat a budu spokojená. Navíc jeho práci sleduju už roky a taky se už nějaký pátek známe,“ říká Veronika.

A za jakým účelem fotky vznikly? „Už sedmým rokem pracuji pro televizi Nova a s příchodem nového místa ve večerních Televizních novinách jsem začala vnímat větší důraz na mou prezentaci. Čím dál víc lidí mě oslovovalo, abych jim k rozhovorům poskytla i fotky, a proto jsem cítila, že je třeba vytvořit něco nového. Tak jsem se rozhodla oslovit profesionály, se kterými plánuju spolupracovat i do budoucna,“ řekla Super.cz Veronika, která si užívala možnost ukázat se v jiném světle. „V Televizních novinách mě diváci vidí seriózně a mě baví jim poodhalovat taky jinou stránku mého já.“

Když se moderátorka převtělí do role modelky, nestydí se? „Před kamerou už zkušenosti mám a foťák mi vlastně přišel jako něco podobného, takže mi to přišlo přirozené. Navíc jsme se nemuseli držet stylingu Televizních novin, který má určité mantinely, a mohli jsme se odvázat. A celková atmosféra a profesionální přístup všech mi pomohly se uvolnit.“

Veronika se dokonce uvolnila natolik, že vznikl sexy snímek s odhaleným bokem bez prádla. Inspirací pro něj byla fotka Jennifer Lopez, která ji před časem okouzlila. Zveřejnění snímku Veronice musela schválit televize.

„Fotka s poodhaleným bokem a třpytivými šaty vznikla náhodně na závěr focení. Byl to nápad fotografa a stylisty a přesvědčili mě. Nepůsobí vulgárně, ale rafinovaně. Vznikla navíc k mým narozeninám. Tento rok byl náročný, ale pro mě také velmi úspěšný a chtěla jsem na něj mít památku,“ dodala Veronika Petruchová.

Reklama

Další články

Načítám