Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je ženou mnoha profesí. Vlastina Svátková (42) je primárně herečka, etablovala se ale také jako spisovatelka a málokdo o ní ví, že navrhuje šperky s neopracovanými kameny. Svůj umělecký pohled na věc využívá také v oblasti návrhů interiérů.

Snímky svého nově zrekonstruovaného domu sdílela na sociální síti a netrvalo dlouho a objevilo se pár nabídek na práci pro druhé. Hvězda filmu Gangster(Ka) zatím pomáhá s úpravou obydlí jen svým sousedům a známým.

„Je pravda, že jsem začala pomáhat s úpravou bydlení po sousedství. Rozhodla jsem se, že to nechci dělat jako profesi a dostávat za to zaplaceno. Je tedy pravda, že by bylo hezké dostávat peníze za to, co dělám ráda. Spíš ale stále hledám svou cestu. Jde mi o to, abych někomu něco přinesla, splnila jeho představu a nenutila mu svůj eklektismus a pohled na věc, jak by to mělo vypadat,“ řekla Super.cz.

Za své služby tedy neinkasuje peníze. „Beru to jako školu. Tyto zkušenosti jsou k nezaplacení,“ řekla nám Vlastina Svátková na party značky šampaňského.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám