Hlavní obsah
Článek

Je to už čtyřiadvacet let, co Kateřina Stočesová (44) vyhrála soutěž Miss České republiky. Kráska s charakteristickou blond kudrnatou hřívou už dávno nepůsobí v modelingu, ale věnuje se oboru, kterému se vyučila, a svým dětem Annemarii (10) a Christopherovi (7).

Věnuji se hlavně dětem. Když mám možnost pracovat, tak se věnuji příležitostně aranžování kytek,“ rozpovídala se o své aktuální profesi bývalá Miss. „Dřív jsem se věnovala spíš sadovnictví a aranžování kytek byl spíš koníček. Člověk se k tomu vrací v průběhu let. Mám pětileté pauzy, ale kytkám se věnuju dlouhou dobu. Práce s kytkami je krásná, nenadávají mi, voní a jde za tím vidět výsledek,“ míní.

V období koronavirové pandemie se koná samozřejmě méně společenských akcí. Stočesová si ale na nedostatek práce nestěžuje. „Vždycky, když chce člověk někoho potěšit, tak ta kytka nesmí chybět. Práce je teda dost,“ říká kráska, která v roce 1998 bodovala po boku Petry Faltýnové a Aleny Šeredové.

Dříve se Kateřina věnovala golfu. Měla dokonce vlastní obchod s golfovým vybavením. Koníček ale upozadila. „Nemám možnost se tomu věnovat. Nebyl čas a parta, se kterou bych mohla jít hrát. Do budoucna se to ale vyvrbí. Doufám, že si budu moct jít zahrát, pokochat se přírodou a nadýchat čerstvého vzduchu. Uvidíme časem,“ dodala Kateřina Stočesová, se kterou jsme si povídali na druhých narozeninách Muzea fantastických iluzí, kam vzala i své děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám