Hlavní obsah
Článek

Mezi hosty závěrečné přehlídky Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku byl také Lukáš Hejlík (44). Herec vyrazil na módní show Zdeňka Marka a návrhářky působící pod jménem Musa společně se svou manželkou Veronikou a společnost jim nezvykle dělal také jejich syn Vojta.

„Abych řekl pravdu, tak jsem synovi řekl, ať jde u nás ve Vršovicích na hřiště. To ale nechtěl, tak jsem navrhl, ať jdeme na fashion week. Se ženou jsme to považovali za dobrý nápad a Vojtovi to bylo tak nějak jedno,“ vysvětloval nám svou přítomnost na akci Lukáš Hejlík.

Původně měla rodinka na pondělní odpoledne jiné plány, ale nakonec se rozhodli jít za kulturou a krásou. „Neměli jsme moc času se na to připravit, bylo to spontánní rozhodnutí vyrazit a nelitovali jsme toho. Máme tuhle akci rádi a jsme rádi, že se pořádá,“ říká Hejlík.

Šestiletý syn se mohl seznámit s bývalým povoláním jeho maminky. Veronika Hejlíková ještě se svým dívčím příjmením Fašinová působila řadu let jako modelka v zahraničí. Působila mimo jiné jako živá figurína pro aranžování modelů pro francouzskou módní značku Céline. „Jsem rád, že jsem mu mohl ukázat práci, kterou máma dřív dělala,“ řekl nám Lukáš Hejlík.

Reklama

Další články

Načítám