Hlavní obsah
Článek

V únoru přivede na svět svého prvního potomka. Michaela Štoudková (38) se pomalu začíná zakulacovat, ale těhotenskou módu zatím vyloženě nenosí. „V mém šatníku mám spíš oversize kousky, takže se do všeho vejdu. Od pasu dolů už je to jiné, to jsem si už musela pořídit nějaké těhotenské kalhoty,“ prozradila 2. vicemiss z roku 2005 na představení studiové kolekce švédského módního řetězce.

Modelka a influencerka je pověrčivá, a tak zatím nepořizuje pro miminko výbavičku. „Nepřijde mi to zatím vhodné. Myslím, že na to je ještě spousta času.“

Michaela si s přítelem Vojtěchem si nechají prozradit pohlaví očekávaného miminka až společně s rodinou. „Požádala jsem pana doktora na ultrazvuku, aby mi to napsal na papír a ten jsme zalepili do obálky. Chystáme se obálku rozlepit společně s rodinou a kamarády,“ popsala Super.cz svůj plán Míša, která se poté o sladkou novinu nejspíš podělí se svými fanoušky na sociálních sítích.

Pár už přemýšlí i o jménech. „Zatím máme variantu pro holčičku. Vybírali jsme spolu, protože to jméno má svůj příběh,“ prozradila Michaela Štoudková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám