Hlavní obsah
Článek

Má o šestnáct let mladšího manžela, nabízí se tedy myšlenka, že Vendula Pizingerová (52) si chce udržovat mladistvý vzhled právě kvůli němu. Prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje se chce líbit hlavně sama sobě.

„Každý by si přál, abych vypadala o dvacet let mladší. Věk ale nezapřu. Nechci nic dohánět ani tím, že mám mladšího manžela. Každá žena by se měla cítit fajn, a to obzvlášť proto, že žijeme v dost zvláštní době,“ svěřila se Super.cz Pizingerová.

Vendulu jsme potkali před zákrokem na estetické klinice a zdálo se, že ani nic vylepšovat nemusí. „Mateřství přináší hodně oxytocinu a pozitivních emocí, zároveň ale i hodně probdělých nocí. Pleť dostává zabrat, a pokud se tomu dá pomoct, tak proč toho nevyužít,“ míní Vendula.

S péčí na klinice estetické chirurgie to ale nepřehání. Nikdy neměla sklon k závislostem. „Jsou tam pozitivní i negativní stránky. Klidně se můžete stát závislí na plastické chirurgii. Všeho, co člověk dělá přespříliš, by se měl vyvarovat,“ dodala Vendula Pizingerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám