Hlavní obsah
Článek

Poprvé v životě přišla svým nákupem podpořit Potravinovou sbírku Dana Batulková (66). „Věděla jsem, že tahle akce existuje, ale i když jsem byla v minulosti oslovená ke spolupráci, tak mi to nikdy nevyšlo kvůli různým okolnostem,“ říká herečka, která se svěřila se svým plánem, co nakoupí pro lidi, kteří mají hluboko do kapsy: „Budu brát všechno, co dlouho vydrží. Trvanlivé mléko, mouka, těstoviny, konzervy.“

Batulková je vášnivou kuchařkou, a tak nás zajímalo, jestli nepřidá něco vlastnoručně vyrobeného. „Letos jsme moc nezavařovali. Mám malou spižírnu, a tak bych ze svých zásob Potravinovu banku dobře nezásobila,“ krčila rameny Batulková.

Ptali jsem se paní Dany na její názor na vládní nařízení, které umožňuje návštěvu supermarketu pouze v omezeném počtu. Nevadí jí, že se mohou tvořit frotnty? „Jsem pokorná. Nedá se nic dělat. Spoustu věcí si člověk koupit nemůže a musí počkat. I když budou fronty, tak se nedá nic dělat. Nijak mě to neznervózňuje,“ říká herečka. „Když něco nemůžete ovlivnit, tak proč se tím zbytečně zaobírat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám