Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po zhlédnutí fotek v tomto článku byste nejspíš netipovali, jaké by mělo být budoucí povolání této modelky. Krásná Kamila Frolová má sice talent na to předvádět se v prádle, lechtivé fotky nebudou ale tím jediným, co hodlá tato dlouhovlasá kráska předat světu.

Kamila pochází z Karlových Varů a momentálně v Plzni studuje pedagogickou fakultu Západočeské univerzity. Jestli se jednou postaví za katedru, nejspíš bude každý závidět jejím studentům. „Pro mě je nejdůležitější, abych uměla svým případným žákům předat vědomosti,“ usmívá se Kamila.

Možná byste to netipovali, ale Frolová miluje svět motorů a závodních aut, hlavně pak formuli 1. Jejím velkým snem je postavit se jako grid girl na startovní rošt některé z Velkých cen. „Vím, že to teď kvůli zákazu není možné. Ale doufám, že se grid girls jednou k formulím vrátí. Podle mě to jde k sobě,“ dodává Kamila Frolová.

Reklama

Další články

Načítám