Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doposud Gabrielu Gášpárovou (23) využívali fotografové většinou k focení prádla. Nyní ale kráska s tváří holčičky a tělem vnadné ženy pózovala pro českou mutaci prestižního magazínu Forbes. V časopise pro vlivné a bohaté působí na své poměry cudně. Kadeřník Tomáš Arsov si ji vybral pro její tvář a vlasy a nikoli tělo.

„Nikdy bych nevěřila, že já budu v časopisu Forbes. Je to jeden z mých snů. Navíc Tomáš je neuvěřitelný profesionál, obdivuji jeho práci,“ řekla Super.cz spokojená rodačka z Velké Bíteše, která v Praze studuje vysokou školu. Spolupráce s Arsovem pro ni navíc bude dlouhodobá. Kadeřník si ji totiž vybral jako jednu ze svých tváří.

V říjnovém čísle magazínu to držitelce titulu Dívka roku 2016 vážně sluší. Přála by si Gášpárová, aby spolupráce s magazínem byla vstupenkou do světa milionářů? „Já jsem skromná holka, stačí mi málo. Nepotřebuji k životu hromady peněz. Ale když už by byly, nezlobila bych se,“  smála se Gášpárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám