Hlavní obsah
Článek

Po boku Jaromíra Jágra (52) se vždy objevovaly dívky, které měly velmi kladný vztah ke sportu. Ať už to byla milovnice všech sportů Andrea Verešová (43), moderátorka Sportovních novin Inna Puhajková (38), nebo sportovní nadšenkyně Veronika Kopřivová (33), všechny dámy milovaly pohyb.

Z našeho posledního rozhovoru s hokejovou legendou je zřejmé, že i aktuální partnerka Dominika Branišová (26) není žádný lenoch.

„Není to pro mě důležité, ale je lepší, když moje partnerka má ráda sport. Sportu se věnuju stále aktivně a je určitě lepší, když mají dva společné zájmy,“ řekl Super.cz hokejista na představení chytrých hodinek, kterým propůjčil svou tvář.

Někdy ho dokonce partnerky motivují. „Musím říct, že mě všechny moje partnerky motivovaly. Předchozí i současná. Všechny měly sklon ke cvičení a běhání,“ prozradil Jágr, který právě v běhu partnerkám nestačil.

Využili jsme příležitosti a ptali jsme se Jaromíra, jak se cítí v období počátku vztahu s krásnou Dominikou. Jak reagoval na náš dotaz, a zda-li je zamilovaný, uvidíte v naší videoreportáži.

Reklama

Další články

Načítám