Hlavní obsah
Článek

V svém těle se cítí naprosto komfortně. Dara Rolins (51) nemá problém ho před světem zcela odhalit. Toho se můžete stát ostatně sami svědkem, když si prolistujete aktuální číslo magazínu Grade.

Na snímcích renesančního umělce Lukáše Kimličky pořízených v lednu na Bali pózuje popová diva v plavkách, najdete tam ale i fotku zpěvačky bez nich. Super.cz se dokonce podařilo získat sérii snímků, ve kterých je Dara oděná jen do paprsků slunce při jeho západu.

„Focení této fotostory pro časopis Grade proběhlo sice v lednu, ale na Bali, kde je horko celoročně. I proto bylo asi přirozené být oblečená ’nalehko’, resp. v některých momentech vůbec,“ směje se Dara a jedním dechem dodává: „Celé to vzniklo dost spontánně, čímž chci říct, že nebylo v plánu fotit se nahá. Šlo o autentický moment, kdy jsme během velmi pohodového focení spolu s mým týmem strávili pár dní. Jako když jste na dovolené, jste uvolnění a neřešíte, kdo se dívá, protože jste v kruhu blízkých přátel.“

Dara popsala, jak akty vznikly, a vysvětlila, že původně nebyly určené pro oko veřejnosti. „Za kamerou byl Lukáš Kimlička, se kterým jsem fotila už nesčetněkrát a nahé ženy, modelky i mě už během své práce viděl několikrát. Pravdou je, že když jsem po focení vylezla ze sprchy a proplétala se tam v tom horku mezi závěsy, vzal nečekaně foťák do ruky a řekl „počkej“. Udělal pár fotek, které měly být původně jen pro můj soukromý archiv. Ale u vzniku celého materiálu, fotek, rozhovoru jsme přišli na to, že právě tyto fotky dodají celému rozhovoru a mému vztahu k Bali tu autenticitu. Něco navíc. A tak jsem se nechala klukama ukecat a fotky nakonec poskytla,“ usmívá se zpěvačka.

Není to poprvé, co Rolins zdobí obálku zmíněného magazínu. Tentokrát se ale jedná rozhodně o nejodvážnější snímky vůbec.

„Myslím, že fotky jsou sofistikované, smyslné a nejsou prvoplánové,“ komentoval fotky Lukáše Kimličky šéfredaktor magazínu Pavel Mahdal. „Jsme rádi, že nám a našemu fotografovi poskytla důvěru a mohla vzniknout i série uměleckých aktů à la Marilyn Monroe,“ uvedl dále Mahdal.

Reklama

Další články

Načítám