Hlavní obsah
Článek

Už delší dobu se Gabriela Partyšová (45) neobjevila na televizní obrazovce. Její absence ve Snídani s Novou vyvolala spekulace, že by snad měla moderátorka z komerční televize odejít, ba dokonce by měla být odejita.

Obrátili jsme se přímo na Gábinu, aby se k celé věci vyjádřila a objasnila situaci. „Taky jsem četla o mém konci na TV Nova dnes v médiích,“ reagovala bez překvapení na náš dotaz Gábina, která svou absenci ve Snídani s Novou vysvětlila rodinnými důvody. „S mými zaměstnavateli jsme v úzkém kontaktu a jsem velice ráda, že mi nechávají v době karantény prostor pro moji rodinu a syna, který se jako žák šesté třídy pravděpodobně nevrátí do školních lavic dřív než po prázdninách,“ uvedla Partyšová.

Právě Gábina Partyšová a její parťák Pavel Svoboda byli dvojicí, která v době vypuknutí koronavirové pandemie zastoupila zbylé dva páry, které musely nastoupit do povinné domácí karantény. „Naštěstí máme ve Snídani s Novou více párů, které se střídají a oni teď zaskakují za mě, stejně jako já jsem první týdny karantény zaskakovala za ně, když potřebovali. Věřím, že se brzy vrátím na obrazovku. Jsem natěšená,“ říká s nadšením Gábina.

Spekulace o konci televizní hvězdy v komerční televizi nepodpořila ani ředitelka korporátní komunikace Novy Lucie Melecká. „V této chvíli řešíme s Gábinou Partyšovou její další působení ve Snídani s Novou, které je stále součástí,“ říká Melecká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám