Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na dnešní den se Jiří Krampol velmi těšil. Konečně si jede vyzvednout svou manželku Hanu, která byla hospitalizovaná v Psychiatrické nemocnici v Bohnicích.

„Dneska k tomu konečně dojde, moc se na to těším. Ona už nemohla ani dospat,“ svěřil se Super.cz Jiří Krampol, který si ženu jede vyzvednout osobně s kamarádem.

Krampolová byla v léčebně hospitalizovaná kvůli závislosti na cigaretách a utišujících lécích. Svých neřestí se prý zbavila. „Její zdravotní stav se zlepšil už dávno. Zlomila si ale stydkou kost, a tak nemohla chodit. Kvůli karanténě si ji tam nechali o několik týdnů déle,“ vysvětluje Krampol.

V Bohnicích prý hercova žena nemohla kouřit cigarety a Jiří doufá, že ve stejném režimu vydrží i doma.

„Tři měsíce tam vůbec nekouřila. Teď bude mít povolené elektronické cigarety, protože jí to nejde úplně zakázat. Já neznám člověka, který by se zbavil po tolika letech závislosti úplně,“ říká Krampol a dodává: „Já jsem nikdy nebyl silný kuřák, ale měl jsem problémy s průduškami, a tak jsem raději přestal úplně. Dva roky nekouřím ze zdravotních důvodů.“

Hned po propuštění z nemocnice pojedou Krampolovi vyzvednout svou fenku jokšírského teriéra Žanetku a pak se paní Hanka těší na to, až si zajde k holiči a na manikúru.

Reklama

Další články

Načítám