Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pandemie nového typu koronaviru výrazně změnila plány i Daniele Peštové (53). Topmodelka musela nastalé situaci přizpůsobit své návyky a hrozba nemoci Covid-19 se negativně projevila i v jejím pracovním diáři.

Česká kráska musela změnit i plány v soukromé rovině. Nemohla například uspořádat oslavu zlaté svatby pro své rodiče, která měla být spojená s obnovením svatebního slibu. „Naši si to padesáté výročí svatby představovali jinak (50 lidičky, chápete??!!) Chtěli si obnovit slib, měla to být krásná rodinná oslava. Nic z toho se kvůli karanténě nekoná,“ posteskla si prostřednictvím svého profilu na sociální síti Instagram partnerka porotce ze SuperStar Pavola Habery.

Bez činnosti ale modelka nezůstala a upekla rodičům aspoň svatební dort. „Tak jsme jim s dětmi aspoň symbolicky upekli dort. Mami a tati, vaše láska je jedinečná a váš vztah je pro mě velkým vzorem,“ komentovala fotku krásné sladkosti Daniela Peštová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám