Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V životě Anety Vignerové (36) se nyní vše točí kolem dvouměsíčního synka Jiříčka. Modelka porodila scenáristovi Petru Kolečkovi syna na konci února a s dítětem se musela přizpůsobit nestandardnímu režimu odpovídajícímu koronavirové pandemii. Právě proto svého chlapečka označila v jednom ze svých posledních příspěvků zveřejněných prostřednictvím profilu na sociální síti Instagram jako „dítě karantény“.

Modelka je smířená s tím, že na procházky mimo domov se musí vždy vybavit rouškou a splňovat podstatně přísnější pravidla, než na která byly maminky zvyklé ještě před několika měsíci.

Aneta se snaží dítěti maximálně věnovat. I díky tomu, že jí v mnohém pomáhá partner, si občas najde čas i sama na sebe. „Musím říct, že i doma se snažím trošku zkrášlit make-upem. Už jen pro svůj pocit a mého kluka,“ uvedla na Instagramu modelka a dále dodala: „Jiřiček spinká a všichni jsme po obědě. Já jsem dokonce nalíčená.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám