Hlavní obsah
Článek

Kulturní svět se kvůli pandemii nového typu koronaviru téměř zastavil. I tak ale v této hluché době občas zazní nějaký tón.

Naposledy například rapperka Sharlota Frantinová (27) vydala další singl ze svého připravovaného alba Sextape. Jedna z nejvýraznějších ženských tváří české rapové scény vyšla na světlo s novou písní s názvem Pojď se mnou.

Po singlu #laskynenidost měla rapová princezna v plánu vydání tvrdšího tracku Anonym, ale vzhledem ke komplikované situaci dnešních dnů se nakonec autorka rozhodla plán pozměnit. Aktuálně tedy vychází energickému kytarovému singlu lyric video. Písnička vyzývá k síle a symbolizuje naději, že na nic nejsme sami.

„Je samozřejmě možnost lehčích variant, ale vzhledem k tomu že to patří k nové desce, nechtěla jsem to odfláknout,“ vysvětluje Sharlota. Pojď se mnou byla zlatá střední cesta, ke které vzniklo jednoduché lyric video. „Chtěla jsem vybrat téma, které by na jednu stranu netěžilo ze stresové situace, a nebylo naopak opravdu hodně vulgární,“ dodává rapperka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám