Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karanténu tráví Pavlína Pořízková (59) se svém domě na venkově. První modelka tehdejšího Československa, která se prosadila ve Spojených státech amerických, si krátí čas procházkami v přírodě s pejskem a kočkou a gruntováním.

Při jednom ze svých uklízecích manévrů zapomněla, že má umyté vlasy a skončila s pořádným rozcuchem na hlavě. „Přesně tohle se stane, když si umyjete vlasy šamponem vašeho syna ve studené vodě, pak je zabalíte do turbanu a zapomenete na ně při vytírání skříní. Že by to byl nový módní výstřele?. Jako bychom se vrátili zpátky do osmdesátých let, viďte?“ komentovala fotku s humorem sobě vlastním Pavlína, která nemá problém zveřejnit na Instagramu snímek vlastní tváře bez líčidel.

Své vlasy si modelka zjevně neupravila do slušivějšího tvaru a nechala je uschnout. Tím dílo zkázy završila. „A tohle se stane, když umyjete vlasy synovým šampónem, stočíte si je do drdolu na pět dní, zatímco uklízíte, vaříte a zahradničíte, a pak si je rozmotáte. Kdo máte nápad, jak si poradit s tímto účesem, tak sem s ním,“ komentovala další fotku, kde její vlasy připomínají část kostýmu čarodějnice.

Z dalších příspěvků je zřejmé, že se jí problém s vlasy ale přece jen podařilo vyřešit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám