Hlavní obsah
Článek

Ve Snídani s Novou spolu vysílají už téměř rok. Za tu dobu museli Milan Peroutka (34) (29) a Nikola Čechová (29) alias Shopaholic Nicol čelit celé řadě dramatických momentů spojených se vstáváním.

„Každé ráno volám Milanovi, jestli nezaspal. Naposledy jsem mu volala ve čtyři ráno a on mi to kupodivu zvedl. Pak si ale zase šel lehnout,“ popsala dramatické chvíle Nikola.

Milan popisuje sovu verzi příběhu. „Nestihnul jsem ranní poradu. Naneštěstí jsme tam ale měli hlavního šéfa. Zvládl jsem to ale bez pokuty,“ říká zpěvák, kterého jste zaznamenali v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Nyní bude muset být Peroutka zodpovědnější. „Vždycky jen zbytečně sleduju, jak se tam holky malují a kulmují a já tam nemám co dělat. Teď budu teda muset jezdit dříve,“ krčí rameny Milan.

S dvojicí jsme stihli udělat rozhovor na Plese v Rudolfinu. Bylo to krátce předtím, než se Nikola dostala do domácí izolace. Moderátorka a influencerka byla totiž mezi asi devadesáti lidmi, kteří jeli s řidičem Uberu nakaženým koronavirem.

Přestože Peroutka moderuje ranní show na Nově, není žádným ranním ptáčetem. Vstávání mu nedělá dobře a trvá mu, než se dostane do dobré nálady. „Když jsem nevrlý, tak je lepší na mě nemluvit,“ říká Peroutka a Čechová mu dává za pravdu: „Když vidím, že je naštvaný, tak si ho nevšímám."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám