Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před třemi měsíci přivedla Tereza Tobiášová na svět své druhé dítě. Moderátorce se opět narodila holčička, která dostala jméno Nora Marie. S partnerem, hercem ze seriálu Ulice Václavem Liškou, se s ní přišla poprvé pochlubit na dětskou party.

„Moc jsem se na to těšila. Druhé dítě jsem chtěla hrozně dlouho, mám mezi dcerami jedenáctiletý odstup, takže si to strašně užívám.

Moderátorka a herečka do poslední chvíle netušila, jestli se jí narodí holka, nebo kluk. Počítala spíš s druhou variantou. „Nenechali jsem si to říct dopředu. Celou dobu jsem si myslela, že budu mít kluka. Když mi na porodním sále oznámili, že je to holčička, tak jsem dostala záchvat smíchu,“ popsala situaci Tereza, která se s jiným pohlavím dítěte velmi rychle smířila: „Říkala jsem si, že už to známe, navíc máme doma spoustu hezkých šatiček po Barunce. Teď tedy oblečení recykluji. Holky si rozumějí.“

Pro druhé dítě si Tereza nemusela pořizovat chůvu ani vyhledávat jinou pomoc například z řad rodiny. „Nemusela jsem najímat nikoho, koho neznám. Chůvu mám přímo doma. Starší dcera Barunka pomáhá a nápomocný je i můj muž. Mám tedy velkou pohodu a už dokonce pracuji,“ říká Tobiášová, která  moderovala už tři týdny po porodu, od začátku roku opět moderuje motoristický pořad.

„Vzhledem k tomu, že se hodně věnuji autům, tak budu hodně dělat osvětu, co je v této souvislosti dovolené, co je špatné v autě s autosedačkami, s oblečením a podobně. Budu chtít jít příkladem a nedělat věci, které jsem třeba sama dělala během prvního těhotenství.“

"Nikdy jsem si nedovolila jet s nepřipoutaným dítětem, snažím se volit sedačky, které jsou naprosto bezpečné," prozradila Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám