Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na premiéře pohádky Hodinářův učeň nemohl chybět také Václav Neužil. Ten se společně s kolegou Jaroslavem Pleslem zhostil rolí hodných sudiček Rodovoje a Rodovíta

Stále více obsazovaný herec, jenž se mj. objeví v jedné z hlavních rolí seriálu Lajna 2 na Streamu, se pokusil splnit dress code a do kina Lucerna přišel v košili a motýlku. Na hlavě si po příchodu do místnosti nechal proti bontonu čepici.

Jeho cílem ale nebylo porušovat společenské konvence, ale herec záměrně skrýval oholenou hlavu. Kvůli roli běžce Emila Zátopka mu totiž vyholili kouty a prodloužili čelo. Herec si pak nechal vyholit celou vrchní část hlavy a nechal si pouze strany, což působí dost bizarně. Z toho důvodu se kryje čepicí.

Na naléhání fotografů si ale Václav na chvíli čepici sundal. „Tak a teď bez čepičky. To bude ale za příplatek,” vtipkoval s herci Neužil a neodpustil si hlášku z filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag.

Jaká image Václava Neužila se vám líbí?
Sekne mu to s holou lebkou
7,9 %
S vlasy vypadá lépe
92,1 %
Celkem hlasovalo 151 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám