Hlavní obsah
Článek

Některé známé osobnosti nemají problém medializovat své děti, jiné mají zcela opačný postoj a své děti před médii chrání. Marta Jandová (49) patří do té druhé skupiny. Je pravdou, že v minulosti se svou dcerou vystoupila v několika reklamách, ale na základě nepříjemných zkušeností se zpěvačka snaží, aby se poslední roky fotka její šestileté dcery Marušky na veřejnost nedostala.

„S manželem jsme se dohodli, že ji nebudeme medializovat. V našem anonymním světě je spousta lidí, kteří by jen tak ze srandy komentovali články o ní, jaká je ošklivá, jak vypadá hloupě. Mě osobně se dotkne, když o mně někdo na sociálních sítích napíše něco ošklivého. Maruška se bude od září učit číst a nemůžu jí říct, ať si nečte komentáře,” vysvětluje důvody zpěvačka a jedním dechem dodává: „Nebudu jí vystavovat nenávisti lidí, kteří se doma nudí a ubližují ostatním.”

S Martou a její dcerou Maruškou jsem se setkali během jejich pobytu v rakouských termálních lázních nacházejících se nedaleko českých hranic. Zpěvačka svou dceru neskrývá před světem a chová se jako běžný rodič, v otázkách médií a sociálních sítí je ale ostražitá.

Zpěvačka, která se ve světě stala slavnou jako členka kapely Die Happy se snaží najít ve všem rovnováhu a nedomnívá se, že by její postoj byl přehnaný. „Tím, jak žiju v uspořádaném manželství, tak je naše rodina nudnou záležitostí. U spousty herců vůbec není známé, jak vypadají jejich děti,” říká Marta Jandová a dále dodává: „Já jsem sice vyrůstala se slavným otcem, ale bulvár neexistoval, tak mi nikdo neubližoval. Nic mi nechybělo a lidem taky ne. Myslím si, že je to tak v pořádku.”

Reklama

Další články

Načítám