Hlavní obsah
Článek

Kvůli své profesi dýdžejky musí čas od času vstoupit i před objektiv fotoaparátu. Když Lucie Dvořáková (45) pózovala před aparátem Jany Wallace Svobodové, nebyla to povinnost, ale radost. Jana a Lucie jsou totiž kamarádky.

Jejich přátelství začalo před třemi lety, kdy je během čtvrt roku trvající dovolené v Los Angeles seznámil Lucčin manžel, hudebník z Lucie Michal Dvořák, který se s dcerou legendárního českého skladatele Karla Svobody (†68) zná od dětství z Jevan.

„Už tehdy v Americe jsme spolu poprvé fotily promo fotky, výsledek byl skvělý i přesto, že make-up, vlasy i styling jsme zvládly samy a děti hlídal jeden z Janiných přátel. To tehdy Františkovi byly jen 3 roky. Bylo to proto, že jsme si s Janou lidsky sedly a to je pro mě u focení důležité,” vzpomíná hudebnice, známá pod přezdívkou Lucca.

Po jednom focení v Praze si Jana a Lucie zopakovaly focení v exotice. „Jana nás letos v únoru přiletěla z Los Angeles navštívit na Seychelách na naší téměř měsíční dovolené,” vzpomíná Lucca a jedním dechem dodává: „Chtěly jsme využít příležitost a zase něco nafotit, u moře, v přírodě, nějaké umělecké akty, protože Jana v Americe fotí hlavně umělecký akt.”

Focení v bikinách skončilo trošku dramaticky. „Jana si na jedné ze skal na pláži způsobila úraz a po přeletu do USA podstoupila komplikovanou operaci kolene. Focení bylo naštěstí téměř u konce, na akty díky úrazu už nedošlo,” vzpomíná Lucca, která se těší z nových fotek.

Reklama

Další články

Načítám