Hlavní obsah
Článek

Vůbec poprvé navštíví Českou republiku Pamela Anderson (56). Sexsymbol devadesátých let nás poctí návštěvou v návaznosti na spolupráci s česko slovenskou mutací módního magazínu Vogue, pro který ozdobila titulní stránku aktuálního červnového čísla.

V módní bibli vidíme blonďatou sexbombu stylizovanou jako hrdinku českého filmu z 60. let Kdo chce zabít Jessii? „Již delší dobu jsme přemýšleli o letním ikonickém focení inspirovaném slavným českým filmem Kdo chce zabít Jessii?. Pamela nám přišla jako dokonalá volba. Co říká o své kariéře, politice, aktivismu a současných událostech je elektrizující,” komentovala své dojmy ze zákulisí focení šéfredaktorka titulu Andrea Běhounková.

Anderson už dávno není jen zosobněním mužských snů z obálky pánských časopisů a plavčicí s Pobřežní hlídky. Začala se zabývat závažnějšími otázkami. „Celý můj dospělý život se odehrával na bitevním poli, musela jsem přesvědčit ostatní, že nejsem pouze sex symbolem, ale mám také co říct,” tvrdí herečka.

Pamela Anderson přijala pozvání na první ročník konference Vogue Live: Shaping the Future of Fashion, který se odehraje poslední květnový den v Praze. A my budeme u toho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám