Hlavní obsah
Článek

Dědeček je českou rockovou legendou, maminka získala díky působení v kapele Die Happy celoevropský věhlas. Bylo by tedy divné, kdyby šestiletá dcera Marty Jandové (50) nezdědila trošku z hudebního talentu.

„Je umělecky zaměřená. Má pro hudbu cit. Nedávno jsem hrála na kytaru a ona k tomu začala zpívat, vymyslela si svou vlastní melodii a vymyšlený anglický text,” popsala Marta vlohy své dcerky Marušky. „Říká o sobě, že bude zpívačka, nikoli zpěvačka, tak jsem zvědavá, jak to dopadne,” směje se Marta.

U holčičky se také projevují geny otce, jimž je známý ženský lékař Miroslav Verner, který mj. pomáhal při porodu řadě slavných žen. „Po Mírovi má trpělivost. Moc jsem si přála, aby byla po tatínkovi inteligentní, klidná a sečtělá a po mně muzikální. Bála jsem se, aby to nebylo obráceně, což se naštěstí nestalo,” usmívá se.

Jedním z fanoušků šestileté holčičky je i její dědeček Petr Janda (81). „Když táta pochválil Marušku za její zpěv, tak jsem se tetelila. Vím totiž, že kdyby to nebyla pravda, tak to neřekne,” dodává Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám