Hlavní obsah
Článek

Se svým životním partnerem si pořídila sice dvě děti, ale téměř po celou dobu vztahu žije Victoria (40) s manželem Thomem Blythem odděleně. Dvojice je zvyklá na to, že je dělí tisíce kilometrů a někdy klidně i oceán.

„Jsme spolu třináct let a vždycky to bylo o tom, že jsem spolu asi čtyři týdny a na stejnou dobu pak odjíždí do zahraničí,” rozpovídala se exotická zpěvačka o vztahu s partnerem, který dříve pracoval na ropných plošinách v cizině.

„Byly i těžké chvíle. Jako každá máma jsem potřebovala podporu. Ze začátku to bylo náročné, ale pak jsme si na to zvykli a zvládáme to,” uvedla Victoria.

Před několika lety se kráska se svými dětmi přestěhovala za partnerem do Brazilie, po čase se ale s dětmi vrátila zpět do Česka, kde žijí i její rodiče a větší část rodiny. K obnově společného soužití se ale opět schyluje.

„Zatím mám v plánu odletět do Turecka, kde založil firmu. Vidím, že by si přál, abychom se za ním přestěhovali. Zatím se neví, jak to dopadne, musíme to spolu probrat a zvážit všechny okolnosti,” prozradila nám.

Zpěvačka si je vědoma toho, že rodina je ta nejdůležitější hodnota. „Děti to tolik neřeší jako dospělí lidé. Budou šťastné, když bude rodina pohromadě. Jsou zvyklí na náš přelétavý způsob života,” říká Victoria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám