Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žije v bytě v centru Prahy, přesto si Yvetta Blanarovičová (60) pěstuje své vlastní produkty. Herečka má dvě velké terasy, ta okrasná je zasypaná květy, na té užitkové se daří nejrůznějším plodinám.

„Jsou na ní samé bylinky, rajčata. Teď se chystám pěstovat jahody, tak jsem zvědavá, jak se mi to bude dařit,” prozradila nám Yvetta na zahájení výstavy exotických motýlů v pražském skleníku Fata Morgana. „Díky tomu, že mám na terasách slunce, je to super. Je to ale disciplína přemluvit se a v létě zalévat, aby vše neuhynulo,” dodala herečka.

Je klidně možné, že i díky jejímu pěstitelskému umu se do Yvetty tolik nezakusuje zub času. „Nevím, čím to je. V každém případě si myslím, že kouzlo je v bylinkách. Mám jich tolik, že si je suším a vystačím s nimi celou zimu. Dělám si i vlastní vegety. Je důležité mít věci bez pesticidů a jiných hnusů."

Nestárnoucí hvězda nespoléhá pouze na činy, ale také na sílu myšlenky. „Je skvělé si doma něco vypěstovat a mít z toho dobrý pocit. Já si myslím, že je to hlavně o hlavě," říká Yvetta Blanarovičová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám